Barco

Shoppen bij Barco.nl

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Geen verzendkosten vanaf €40,-
  • Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Grootste van Noord-Nederland
  • 4 jaar garantie op LED

Klantenservice

Winkeladres:
Nijbracht 62
7821 CA Emmen
0591-659079
info@barco.nl

Postadres:
Barco Lichttotaal BV
Postbus 2135
7801CC Emmen 

Openingstijden:

Maandag  11:00 - 18:00 
Dinsdag  9:30  - 18:00
Woensdag  9:30  - 18:00
Donderdag  9:30  - 18:00
Vrijdag  9:30  - 18:00
Zaterdag  9:00  - 17:00

KvK-nummer: 04058685
Btw-nummer: 8078.87.006.B.01

Barco op facebook

Aanvullende informatie Barco

Informatie downloaden als pdf 

Wat is iDEAL?  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
  • Controle en overzicht op de betaling.

iDEAL werkt met ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS bank en Fortis  en kan zonder meer worden gebruikt als u bij één van deze banken internet bankiert. U behoeft zich hiervoor niet eerst aan te melden bij uw bank.

Hoe werkt iDEAL?  U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bestellen zonder online te betalen Het is ook mogelijk om artikelen bij ons te bestellen zonder online te betalen met IDEAL. Via de reguliere bestelprocedure op onze site kunt u aangeven welke artikelen u wilt kopen en vervolgens kiest u voor de optie: [niet online betalen - bedrag overmaken]. U kunt het bedrag overmaken op onze rekening onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling binnen hebben, verzenden wij de artikelen.

Barco Lichttotaal Rekeningnummer: 1043.08.222 BIC: RABONL2U IBAN: NL 92 RABO 0104 3082 22

Achteraf betalen met PayPal
Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

Betalen via Creditcard
Bij Barco.nl  kunt u eenvoudig Maestro, MasterCard, Visa en V-pay accepteren. MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Maestro en V-pay daarentegen zijn de debet kaarten van MasterCard en Visa.

Bankcontact/Mistercash
Online betalen met Bancontact is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Bancontact is de betaalmethode wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

Sofort
SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Uw klanten komen op een universele betaalpagina van SOFORT die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat u eenvoudig betalingen kunt accepteren uit veel Europese landen.

Giropay
Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers. Bent u een (mede) op de Duitse markt georiënteerde webwinkelier, dan komt GiroPay u dus zeer zeker goed van pas.

Paypal (wij rekenen 3% extra kosten via Paypal betalingen)
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.
Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat er een PayPal saldo aanwezig is.

Leveringsvoorwaarden  Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de Barco Lichttotaal leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Barco Lichttotaal behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Klachten? Heeft u klachten? Neem contact op met Barco Lichttotaal. Tel: 0591-659079 email: info@barco.nl

Boven de €40,-  worden er geen verzendkosten of orderkosten  Voor het verzenden van verlichting worden er geen verzendkosten berekend als de bestelling €40,- of hoger is. Besteld u onder de € 40,- dan komt er € 4,95 verzendkosten overheen.

Levertijd De lampen die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen geleverd. De lampen die dat niet zijn worden binnen 6-12 dagen geleverd mits de leverancier de  lamp op voorraad heeft. U kunt voor meer informatie altijd een mail sturen naar info@barco.nl

Afmetingen  De afmetingen genoemd bij onze artikelen zijn globale maten en kunnen enigszins afwijken.  Plafondopeningen (zaag diameters) van inbouwspots zijn globaal en dienen slechts ter indicatie.