Barco

Shoppen bij Barco.nl

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Geen verzendkosten vanaf €40,-
 • Op werkdagen voor 14:00 besteld, morgen in huis
 • Grootste van Noord-Nederland
 • 4 jaar garantie op LED

Klantenservice

Winkeladres:
Nijbracht 62
7821 CA Emmen
0591-659079
info@barco.nl

Postadres:
Barco Lichttotaal BV
Postbus 2135
7801CC Emmen 

Openingstijden:
ZONDAG 19 JANUARI 
GEOPEND 
12:00 - 17:00

Maandag  11:00 - 18:00 
Dinsdag  9:30  - 18:00
Woensdag  9:30  - 18:00
Donderdag  9:30  - 21:00
Vrijdag  9:30  - 18:00
Zaterdag  9:00  - 17:00

KvK-nummer: 04058685
Btw-nummer: 8078.87.006.B.01

Barco op facebook

Aanvullende informatie Barco

Informatie downloaden als pdf 

Wat is iDEAL?  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
 • Controle en overzicht op de betaling.

iDEAL werkt met ABN AMRO, Postbank, Rabobank, SNS bank en Fortis  en kan zonder meer worden gebruikt als u bij één van deze banken internet bankiert. U behoeft zich hiervoor niet eerst aan te melden bij uw bank.

Hoe werkt iDEAL?  U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bestellen zonder online te betalen Het is ook mogelijk om artikelen bij ons te bestellen zonder online te betalen met IDEAL. Via de reguliere bestelprocedure op onze site kunt u aangeven welke artikelen u wilt kopen en vervolgens kiest u voor de optie: [niet online betalen - bedrag overmaken]. U kunt het bedrag overmaken op onze rekening onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling binnen hebben, verzenden wij de artikelen.

Barco Lichttotaal Rekeningnummer: 1043.08.222 BIC: RABONL2U IBAN: NL 92 RABO 0104 3082 22

 

Afterpay

Met digitale acceptgiro en/of factuur uw bestelling tot 14 dagen later betalen via AfterPay (Nederland). Met AfterPay betaalt u pas als u uw bestelling ook echt hebt ontvangen. U ontvangt een e-mail met een digitale acceptgiro en/of factuur van AfterPay om uw bestelling te betalen. U kunt gebruik maken van AfterPay bij een bestelling met een minimum orderbedrag van € 5,00 en een maximum orderbedrag van € 300,00. Als u al bekend bent bij AfterPay kunt u zelfs bestellingen plaatsen tot een bedrag van € 500,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro via AfterPay onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kunt u de betaling van uw bestelling via een andere betaalmethode voldoen. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van AfterPay.

Hoe betalen?
Rond het moment dat u de bestelling thuis geleverd krijgt van uw webshop, ontvangt u het betaaloverzicht per mail van AfterPay. Op het betaaloverzicht ziet u wat u besteld heeft bij welke webshop en welk bedrag u dient te betalen. U heeft 14 dagen de tijd om het factuurbedrag te voldoen. U kunt betalen door:

 • telebankieren: u boekt het factuurbedrag over via uw telebankieren naar AfterPay. Op het betaaloverzicht ziet u welke gegevens u dient te gebruiken en wat het bankrekeningnummer van AfterPay is;
 • met iDeal: op het betaaloverzicht ziet u een iDeal button staan. Als u deze button aanklikt  kunt u gemakkelijk met iDeal het factuurbedrag voldoen.

Door tijdig betalen binnen de betaaltermijn voorkomt u herinneringen en eventuele extra kosten.

Betalen via Creditcard
Bij Barco.nl  kunt u eenvoudig Maestro, MasterCard, Visa en V-pay accepteren. MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Maestro en V-pay daarentegen zijn de debet kaarten van MasterCard en Visa.

Bankcontact/Mistercash
Online betalen met Bancontact is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Bancontact is de betaalmethode wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

Leveringsvoorwaarden  Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de Barco Lichttotaal leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Barco Lichttotaal behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Klachten? Heeft u klachten? Neem contact op met Barco Lichttotaal. Tel: 0591-659079 email: info@barco.nl

Boven de €40,-  worden er geen verzendkosten of orderkosten  Voor het verzenden van verlichting worden er geen verzendkosten berekend als de bestelling €40,- of hoger is. Besteld u onder de € 40,- dan komt er € 4,95 verzendkosten overheen.

Levertijd De lampen die uit voorraad leverbaar zijn, worden binnen 2 werkdagen geleverd. De lampen die dat niet zijn worden binnen 6-12 dagen geleverd mits de leverancier de  lamp op voorraad heeft. U kunt voor meer informatie altijd een mail sturen naar info@barco.nl

Afmetingen  De afmetingen genoemd bij onze artikelen zijn globale maten en kunnen enigszins afwijken.  Plafondopeningen (zaag diameters) van inbouwspots zijn globaal en dienen slechts ter indicatie.