Vraag direct lichtadvies aan info@barco.nl Tel: 0591 - 65 90 79
10 mrt

Amber- en rookglazen hanglampen, dé trend van dit moment!

amber-rookglazen-hanglampen
Hanglampen van glas zijn weer helemaal van deze tijd. Amberkleurige glazen en rookglazen, ook wel smoke glazen genoemd, in het bijzonder. Glazen hanglampen, voorzien van deze bijzondere tinten, springen bij binnenkomst vaak direct in het oog. Hierdoor bepaalt het voor een groot deel de sfeer in uw interieur. 

Geschikt voor diverse woonstijlen

Glazen lampen zijn zeer gewild en dat valt op! In vele lampenwinkels en op vele webshops zie je de glazen eyecatchers in allerlei vormen en maten voorbij komen. Voor elke woonstijl en smaak zijn er bijpassende hanglampen van glas te vinden. Van een klassiek tot een modern interieur. Door de grote diversiteit aan glazen hanglampen creëert u de sfeer die u voor ogen hebt. De moderne, glazen hanglampen beschikken over strakke lijnen en vormen. Bolvormige of juist langwerpige glazen hanglampen zijn hier enkele voorbeelden van. 

Voegt u graag een speciale dimensie toe aan de lampen in uw interieur? Dan zijn glazen hanglampen met een amber- of rookkleurige tint wellicht wat voor u! Deze lampen sluiten vaak ook goed aan op een industrieel of landelijk interieur. 

In meerdere ruimtes te plaatsen

Glazen amber- en rookglazen hanglampen passen in vrijwel elke ruimte, dat maakt verlichting met een amber- of rookkleurige tint ook zo geliefd! Ze zorgen voor een luchtig effect in uw interieur, waardoor u probleemloos meerdere amber- of rookglazen hanglampen met elkaar kunt combineren. Bijvoorbeeld de eettafel is een excellente plek voor een bundel hanglampen voorzien van fraaie amberkleurige of spiegelende rookglazen, maar ook in uw slaapkamer zal een hanglamp met deze soorten glas niet misstaan! 

Barco’s mondgeblazen EEF serie

Bij Barco Lichttotaal hebben we een exclusieve reeks rookglas hanglampen in het assortiment, namelijk de EEF serie. De EEF hanglampen zijn stuk voor stuk mondgeblazen, hierdoor heeft elke lamp kleine zichtbare verschillen, dit maakt de EEF serie uniek en geeft de lampen een luxe, onderscheidende uitstraling. De glazen EEF lampen hebben een chique, rookkleurige tint met spiegeleffect, welke voor een ongekende sfeer zorgt, ongeacht in welke ruimte u de lampen plaatst. Deze mondgeblazen glazen geven een schitterend effect wanneer u de glazen combineert met bijvoorbeeld heldere (dimbare) LED lampen. De EEF serie is geheel naar eigen wens door ons samen te stellen. Zo kunt u zelf een plafondbalk uitkiezen, waar wij vervolgens de door u geselecteerde EEF glazen aan bevestigen. Uiteraard hebben wij zelf al vele combinaties gecreëerd, deze vindt u in ons assortiment.

Waarom kies ik voor een amber- en/of rookglazen hanglamp?

Hanglampen gemaakt van rook- of amberkleurig glas hebben een prachtige gloed en zijn (veelal) transparant. Ze geven een heel mooi en sfeervol licht af waardoor ze iedere kamer in uw huis omtoveren tot een serene plek waar u volledig tot rust kunt komen. Waar u ook kijkt, ze duiken steeds vaker op. Modern, retro, industrieel, klassiek of modern, bij Barco Lichttotaal verkopen we rook- en amber glazen hanglampen in alle soorten, stijlen en maten. Wilt u geadviseerd worden door één van onze gespecialiseerde medewerkers? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Emmen en laat u inspireren!