Vraag direct lichtadvies aan info@barco.nl Tel: 0591 - 65 90 79

Lampen en verlichting van Barco Lichttotaal
Dé online lampenwinkel 

Waarom Barco Lichttotaal? 

Barco Lichttotaal is al meer dan 30 jaar dé (online) specialist in lampen en verlichting. Naast de grote online winkel kunt u ons vinden op het industrieterrein in Emmen, waar wij onze showroom van maar liefst 1200 m2 gevestigd hebben. 

Bij Barco Lichttotaal komt u een grote diversiteit aan verschillende lampen en verlichting voor binnen en buiten tegen, welke geschikt zijn voor werkelijk iedereen! Ongeacht uw stijl of budget. Het grote voordeel van Barco Lichttotaal is dat veel lampen en verlichting voorradig zijn, waardoor ze, mits op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, al de volgende dag bij u thuis worden geleverd! Voldoet uw aankoop toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan helpen we u graag mee met het uitzoeken van een ander product of we storten het aankoopbedrag terug op uw rekening. 

Weet u al precies wat u zoekt of bevindt u zich nog in de oriëntatiefase en kunt u daarbij wat hulp gebruiken? Met de service en kunde van Barco Lichttotaal slaagt u sowieso! Gebruik maken van lichtadvies waarbij onze lichtadviseurs samen met u gaan kijken welke soort verlichting het beste aansluit op uw woonstijl en wensen? Dan is het lichtplan van Barco Lichttotaal iets voor u!

Repareren en installeren

Barco Lichttotaal heeft haar eigen reparatieafdeling. Eén dag per week doen wij onze lampen reparaties en doen ons best om dit zo spoedig mogelijk te repareren. Soms kan het wat langer duren als wij onderdelen moeten bestellen of toch terug worden gestuurd naar de fabrikant. In de meeste gevallen kunt u niet wachten op de reparatie. 

Helaas nemen wij geen oude lampen die hier niet zijn gekocht meer aan. Uiteraard hebben wij ook een elektricien in dienst met jarenlange ervaring die de door u gekochte verlichting bij u thuis kan komen installeren! 

Welke lamp sluit aan op uw woonstijl?

Barco Lichttotaal heeft voor elke ruimte in uw huis de juiste lamp in het assortiment. U kunt hierbij denken aan wandlampen, hanglampenrailverlichtinginbouwspotsopbouwspotsplafondlampenvloerlampenbuitenlampen en nog veel meer! Of u nu een modern, landelijk, industrieel of klassiek interieur heeft, Barco Lichttotaal heeft voor elke woonstijl de juiste verlichting.

Zo kan het, wanneer u een grote kamer heeft, erg mooi zijn om te kiezen voor een grote opvallende lamp welke direct de aandacht weet te trekken. Heeft u een klassiek interieur? Dan is bijvoorbeeld een kroonluchter uitermate geschikt om te dienen als eyecatcher! 

De trend van tegenwoordig laat zien dat ook verlichting, bestaande uit meerdere lampen, fantastisch staan in verschillende ruimtes en sfeervolle vibes afgeven. Bepaalde hoekjes en delen van uw woonkamer, keuken, badkamer of tuin verlichten? Daarvoor zijn spots ideaal! Barco Lichttotaal heeft zowel moderne en klassieke, als elke stijl die zich daar tussenin bevindt voor u in huis. 

Lichtbronnen bij Barco Lichttotaal

Bij Barco Lichttotaal vindt u voor elke soort verlichting tevens de juiste lichtbronnen. Vraag uzelf van te voren goed af voor in welke ruimte u een lichtbron zoekt. In de woon- of slaapkamer kan een lichtbron met een lage lichtsterkte zorgen voor een fijne sfeer, maar in de keuken of op uw kantoor wilt u juist meer licht zodat u kunt zien wat u aan het doen bent. De lichtsterkte van een lichtbron wordt tegenwoordig uitgedrukt in Lumen en Kelvin. 

Tegenwoordig kan een lichtbron van slechts 4 Watt al een dusdanige hoeveelheid licht opbrengen waar u jaren geleden een 60 Watt lamp voor nodig had. Het kan zijn dat u nog gewend bent om u te focussen op Wattage. Dit is niet erg, bij de producten van Barco Lichttotaal worden beide eenheden vermeld zodat u de nieuwe norm steeds beter leert kennen. 

Is uw lichtbron bij nader inzien toch te fel? U kunt er, naast het aanschaffen van een lichtbron met minder Lumen of Kelvin, ook voor kiezen om een LED stekkerdimmer aan te schaffen. Deze dimmer steekt u eenvoudig in het stopcontact, waar u vervolgens de stekker van uw lamp in steekt. Middels de draaiknop die u op de stekkerdimmer vindt, regelt u de lichtsterkte. 

Zorgeloos verlichting bestellen en retourneren 

Barco Lichttotaal verzekert u van veilige betalingen, u bepaalt zelf hoe u het liefst wilt betalen. Heeft u een lamp gekocht, maar bent u niet helemaal tevreden over uw aankoop? U heeft 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren. Wij helpen u graag aan een vervangend product of we storten uw geld terug! 

Heeft u vragen voor ons? Dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon, mail of de chat. Wij helpen u graag verder!