Vraag direct lichtadvies aan info@barco.nl Tel: 0591 - 65 90 79
10 mrt

Nieuw in de collectie van Barco Lichttotaal!

grijze-rookglas-lampen
Wij van lampenwinkel Barco Lichttotaal hebben een groot aantal nieuwe eyecatchers aan ons assortiment toegevoegd, die wij graag aan u toelichten in dit artikel! Zo hebben we onze EEF collectie uitgebreid met de GREY serie en vindt u bijzondere combi hanglampen met zowel sfeerlicht als downlight basisverlichting waarmee u bijvoorbeeld uw eettafel of kookeiland kunt verlichten. Tevens brengen wij onze FOLDABLE serie onder de aandacht en introduceren we de nieuwe industriële SPODDE serie; bestaande uit twee formaten vloerlampen en hanglampen. 

EEF Grey - nieuw bij lampenwinkel Barco Lichttotaal

Naast onze EEF SMOKE en EEF AMBER collectie hebben wij een nieuwe serie aan onze EEF collectie toegevoegd, namelijk; de EEF GREY serie! EEF GREY bestaat uit een reeks matzwarte plafondbalken/platen met daaraan unieke luxe mondgeblazen glazen hangers in de vormen die u waarschijnlijk al van ons kent, maar dan grijs getint, geheel transparant waardoor de glazen een sfeervol en tevens ruimtelijk effect geven! 

De mondgeblazen glazen uit de EEF GREY serie zijn perfect te combineren met heldere LED (smoke) lichtbronnen. Deze nieuwe chique glazen zijn naar wens te plaatsen en in hoogte verstelbaar. Wilt u de lampen dimmen? Dit kan met een LED wanddimmer, SMART lichtbron of een 3-standen lamp. creëer uw eigen sfeer met de EEF GREY serie van Barco Lichttotaal! 

Trendy combinatie hanglampen – zelf samengesteld door Barco Lichttotaal

Deze door ons zelf samengestelde hanglampen uit de serie SERPIENTE zijn zowel sfeervol als functioneel door de combinatie van verschillende lichtbronnen. De Gu10 spots schijnen omlaag en geven een mooi basislicht. Ideaal voor bijvoorbeeld boven uw eettafel, keukeneiland, bar of werkplek! De bovenste lichtbronnen geven zowel sfeer- als basisverlichting. Deze combinatie hanglampen zijn als één geheel geschakeld, dus lenen ze zich erg goed voor bijvoorbeeld een 3-standen lamp of SMART verlichting zoals bijvoorbeeld Philips Hue.

Het uiterlijk van deze hanglampen maken ze zowel geschikt voor een industrieel interieur en een modern interieur als voor een ietwat vintage interieur aangezien u kunt variëren met het type lichtbronnen.

Deze door ons zelf samengestelde hanglampen zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten; 7-lichts 150 x 21 centimeter en 5-lichts 108 x 21 centimeter. Welke kiest u?

Serie FOLDABLE – unieke verstelbare lampen

De zwarte lampen uit de serie FOLDABLE beschikken over een draaibaar frame. Het buitenste frame is vast, maar het binnenste frame – waar de lichtbronnen doorheen lopen – is draaibaar zodat u uw eigen sfeer kunt bepalen. Houdt u van strak? Dan kunt u ervoor kiezen om het binnenste frame gelijk te laten lopen met het buitenste frame. Liever een iets stoerder uiterlijk geven aan uw interieur? Dan kunt u het binnenste frame naar wens draaien en eindeloos variëren. Zo ziet uw zwarte hang- of vloerlamp er altijd weer een beetje anders uit!

Ook deze serie is te combineren met een wanddimmer of een handige 3-standen lamp zodat u niet alleen kunt variëren met het frame, maar ook nog eens kunt kiezen uit, basislicht, werklicht of sfeerlicht.

Nieuw bij lampenwinkel Barco Lichttotaal – Serie SPODDE

SPODDE, de nieuw aan het assortiment van lampenwinkel Barco Lichttotaal toegevoegde serie bevat 4 soorten lampen. vloerlampen met daaraan verschillende kleuren draaibare spots en 2 hanglampen met ook daar aan 2 verschillende kleuren draaibare spots!

De lichtbronnen welke geschikt zijn voor de SPODDE serie zijn Gu10 spots, deze zijn draaibaar en kantelbaar en zodoende multifunctioneel! Doordat de Gu10 lichtbronnen verdiept wegvallen in de spots geven deze een mooie sfeervolle lichtbundel.

Bekijk de deze nieuwe lampen en de rest van ons grote assortiment op onze website www.barco.nl (voor 14:00 uur besteld = morgen in huis) of kom langs in onze winkel. Wij zijn de grootste lampenwinkel van Noord-Nederland waar u een ruimte van maar liefst 1200m2 binnenloopt, gevuld met de mooiste lampen en verlichting en waar u inspiratie op kunt doen voor uw interieur! 


 - Wist u dat wij beschikken over een grote eigen voorraad en de kans dus erg groot is dat u de door u uitgekozen verlichting tijdens het bezoek direct mee naar huis kunt nemen?