Vraag direct lichtadvies aan info@barco.nl Tel: 0591 - 65 90 79
10 mrt

Slaapkamer lampen

slaapkamer-lampen
Slaapkamerlampen kunnen de sfeer in uw slaapkamer maken of breken. Slaapkamer Lampen zijn dus echt superbelangrijk. Helemaal wanneer u zich beseft dat mensen een derde van hun leven doorbrengen in de slaapkamer. Met deze slaapkamerlampen maakt u uw slaapkamer nog sfeervoller. 

Een nachtkastje bomvol sfeer

Wanneer het grote licht in de slaapkamer wegvalt komt er plek vrij voor de kleinere lampjes, waaronder de nachtkastlampjes. Ondanks zijn kleinere formaat is het toch heel erg functioneel en sfeerbepalend in uw slaapkamer. Een nachtkastje lamp biedt meer licht tijdens het lezen van een boek of wordt gebruikt om heerlijk in slaap te vallen. Het lampje is helemaal handig wanneer het ook nog eens versteld kan worden, zoals onze Zwarte Tafellamp
Maar naast zijn functionele eigenschappen geeft het kleine tafellampje op uw nachtkastje vooral veel sfeer wanneer het lampje als enige straalt in het donker!

Spots zijn echt een must-have

Maak het uzelf gemakkelijker met één van onze opbouwspots. Naast de sfeerrijke slaapkamer lampen zijn de op- en inbouwspots bedoeld om bepaalde ruimtes in uw kamer extra te verlichten. Denk bijvoorbeeld aan het verlichten van uw kledingkast of de ruimte rondom uw spiegel. De industriële opbouwspots of de antracietkleurige opbouwspots zijn daar zeer geschikt voor. Om meerdere objecten te verlichten kunnen de opbouwspots versteld worden en zijn de opbouwspots leverbaar in verschillende designs. Kortom, op- en inbouwspots bieden u meer gemak en zijn ook nog eens een sfeerrijke lichtbron.

Creativiteit van bovenaf

In een slaapkamer mag de plafondlamp natuurlijk niet ontbreken. De plafondlampen worden steeds groter en het design van de lamp wordt nog creatiever. Niet zo gek dat een plafondlamp daarom een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw slaapkamer. Om veel sfeer in uw slaapkamer te krijgen is wat ons betreft een plafondlamp met gedimd licht in combinatie met een sfeerrijk armatuur een perfecte keuze. Een echte eyecatcher is de Plafondlamp Kronkel of ga voor minimalisme met de Zwart ronde Plafondlamp!