Barco

Booglamp met kap ( producten)


Er zijn geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen


Booglamp met kap

Booglamp in diverse materialen

De booglampen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse materialen, te denken aan rvs en aluminium. Onze booglampen worden geleverd inclusief kap welke ook in diverse formaten en uitvoeringen leverbaar is, zoals kunststof, glas en stof.

Strak design booglamp

Kenmerkend voor de booglamp is het strakke design en eigentijdse uitstraling. Booglamp met aluminium bevat in alle opzichten een strak design. De aluminium kap zorgt voor een mooi lichtspel op uw plafond, muren en vloer en met de verstelbare boog kunt u zelf bepalen hoe groot de afstand van de kap met de voet is.

Bekijk ook onze andere vloerlampen

De booglamp met kap valt onder onze categorie vloerlampen. Voor een compleet overzicht van al onze vloerlampen kunt u onze pagina Vloerlampen raadplegen. Hier vindt u o.a. driepoot vloerlampen, booglampen, studiolampen en vloerlampen met leesarm.

Bestel eenvoudig uw booglamp online!

Ervaar het gemak van online bestellen en ontvang z.s.m. uw booglamp thuis! Wanneer u niet geheel tevreden bent kunt u ook de lamp aan ons retour sturen of omruilen voor een andere booglamp met kap. In onze webshop vindt u booglampen vanaf € 109,50 !

Wilt u de lamp eerst komen bekijken? Dat kan uiteraard in onze showroom! Alle booglampen zijn te vinden in onze winkel in Emmen zodat u een goede indruk kunt krijgen van de lamp in combinatie met de verlichting ingeschakeld. Wij zijn zes dagen per week voor u geopend en regelmatig hebben wij koopzondag!

Onze showroom