Vraag direct lichtadvies aan info@barco.nl Tel: 0591 - 65 90 79
lichtrail

Lichtrail


Lichtrail ook wel railverlichting of rail systeem verlichting genoemd, is een verlichtingssysteem waarbij zoals de naam al doet vermoeden, verschillende lampen in een rail geplaatst worden. 

Meestal is een lichtrail uitgevoerd met spots; railspots. Maar wij leveren ook verschillende lichtrails met hanglampen of hanglampen en spots gecombineerd op één rail. 

Een lichtrail is zelf samen te stellen maar Barco lichttotaal levert ook complete lichtrail systemen. Bekijk direct onze verschillende railverlichting series of onze railverlichting complete sets.


Lichtrail zwart


De meest verkochte lichtrails zijn de zwarte lichtrail systemen. Maar naast de zwarte lichtrail leveren wij ook witte lichtrail systemen. Beide kleuren zijn te verkrijgen als complete sets maar zijn uiteraard ook zelf samen te stellen. 

Een lichtrail heeft een moderne, strakke uitstraling. Zoals eerder benoemd, worden de meest lichtrails die wij verkopen geleverd met spots. De spots aan een lichtrail zijn onafhankelijk van elkaar te draaien en te kantelen. Op deze manier kunt u met een lichtrail verschillende lichtaccenten aanbrengen op verschillende punten. Het schilderij aan de wand uitlichten of juist de vaas in de hoek? Met een lichtrail systeem kunt u het eenvoudig zelf bepalen.

Lichtrail plafond


Een lichtrail is speciaal ontworpen om aan het plafond te bevestigen. Bij Barco leveren wij verschillende complete lichtrail systemen vanaf één meter. Bent u nu opzoek naar een lichtrail met een specifieke lengte of opzoek naar een compleet lichtrail systeem op maat? Naam dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij kunnen namelijk een compleet op maat lichtrail systeem voor u samenstellen, helemaal op de manier zoals u het wilt. Denk hierbij aan afwijkende maten, extreem lang of juist korter, een systeem met verschillende 90 graden hoekelementen en een lichtrail systeem met verschillende spots en hanglampen

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan gedurende openingstijden telefonisch of stuur eenvoudig uw vraag per e mail. 


Lichtrail voor iedere ruimte


Een lichtrail komt in vrijwel iedere ruimte tot zijn recht. De strakke, compacte vormgeving van railverlichting geeft een modern, ruimtelijk effect. Gaat het licht aan dan zorgen de verschillende spots of hanglampen voor de juiste sfeer. 

Door de veelzijdigheid van lichtrail verlichting en ons brede assortiment in componenten zoals verschillende rails, spots, hanglampen en voedingen, is er voor iedere smaak, iedere inrichting en iedere situatie de ideale lichtrail te creëren. 


Lichtrail voor bedrijven


Voor bedrijven is een lichtrail ook een populaire keuze. Lichtrails zien we veel terug in winkels, kantoren en showrooms. Met een lichtrail kunnen de verschillende lichtpunten eenvoudig worden verplaatst en aangepast om de ruimte op de beste manier te verlichten. Een lichtrail biedt dus een flexibele oplossing. 

Heeft u een kantoorruimte, winkel of showroom en wilt u de lichtrail verlichting dus zakelijk toepassen? Barco lichttotaal kan u helpen met het uitwerken van een compleet lichtplan en/ of ervoor zorgen dat de lichtrail verlichting op maat als complete set aangeleverd wordt. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kan tijdens openingstijden, telefonisch of stuur eenvoudig uw vraag per e mail. 


Licht advies nodig?


Sinds een paar jaar heeft Barco Lichttotaal haar eigen lichtadviseur in huis. Martin Keuter is een gediplomeerd lichtspecialist die lichtplannen ontwerpt voor particulieren maar daarnaast ook erg goed met professionele plannen voor bedrijven uit de voeten kan. 

Ook heeft Barco Lichttotaal haar eigen technisch installateur die deze lichtplannen geheel uitwerkt en kan aansluiten. Dit is ideaal voor het onderling oplossen van technische problemen. Onze ervaring is dan ook dat verlichting écht een vak apart is. 

Kom gerust een keer langs in onze winkel of maak een afspraak met Martin Keuter. Hij komt graag bij u langs en kan vrijblijvend lichtadvies geven en een offerte voor u maken. Lees hier meer over het lichtadvies.


Lichtrails complete sets


Zoals hierboven op de pagina al te lezen is, is een lichtrail systeem volledig zelf samen te stellen. Echter merken wij dat het lastig kan zijn om de juiste, passende componenten, verbind delen en de juiste voeding bij elkaar te zoeken.

Daarom bieden wij van Barco Lichttotaal ook complete lichtrail systemen aan. Een railsysteem van bijvoorbeeld één, twee of vier meter, compleet met meerdere spots, de juiste voeding en de juiste verbind delen en eindkappen. Kortom, een complete set dus. 

Daarnaast zijn deze complete lichtrail sets eenvoudig zelf aan het plafond te monteren en aan te sluiten.