Barco

Vanaf prijs: Tot prijs:
Filter aanbiedingen
Filteren

voeten-en-kappen (7 producten)

€ 99,50
Artikelnr: 40388
Cristallen lampenvoet
Cristallen lampenvoet
€ 99,00
Artikelnr: 36478
Kap gaas dubbel 47cm
Kap gaas dubbel 47cm
€ 95,00
Artikelnr: 37944
Kap
Kap
€ 99,00
Artikelnr: 38275
Tafellamp brons wit/beige met taupe kap
Tafellamp brons wit/beige met taupe kap
€ 229,00
Artikelnr: 38363
Tafellamp rvs rond met witte kap
Tafellamp rvs rond met witte kap
€ 61,00
Artikelnr: 38372
Tafellamp rvs met glas kristal
Tafellamp rvs met glas kristal
€ 159,00
Artikelnr: 38358
Tafellamp glaskristal met witte kap
Tafellamp glaskristal met witte kap

De mooiste voeten en kappen

Lampenkappen en -voeten

Lampenkappen en -voeten kunnen u helpen om de juiste sfeer in uw woonkamer te krijgen. Voor de mooiste lampenkappen en -voeten bent u bij Barco Lichttotaal op het juiste adres. Ons uitgebreide lampenkappen en -voetenassortiment bestaat uit verschillende soorten materialen en stijlen die voor elk type interieur toepasbaar zijn.

Creëer meer sfeer met een designvolle lampenkap

Een lampenkap zorgt er niet alleen voor dat het licht op een prettige en zachte manier wordt uitgestraald, maar brengt ook veel sfeer met zich mee. Met een geschikte lampenkap in combinatie met de juiste lampenvoet kunt u de sfeer in uw omgeving helemaal naar wens maken.

De verschillende soorten materialen en stijlen hebben allemaal hun eigen kenmerkende uitstraling. Heeft u een landelijk interieur? Kies dan voor een zijden of velours lampenkamp. Of gaat u liever voor een industrieel of Scandinavisch interieur? Kies dan voor een stoffen industriële lampenkap. De mogelijkheden zijn bij ons heel divers. Om uw interieur een unieke sfeer te geven kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een lampenkap met koeienvel of een zwartgelakte lampenkap.

Een lampenkap voor elk type lamp

Naast de vele mogelijkheden aan designs biedt Barco Lichttotaal ook lampenkappen aan voor elk type lamp. Onze lampenkappen zijn te gebruiken voor verschillende lampen:

Lampenvoet als basis van uw lamp

Bij een staande lamp kan een lampenvoet natuurlijk niet ontbreken. Om voor elk type interieur een bijpassende lampenvoet te vinden bieden wij u een groot assortiment lampenvoeten aan. Heeft u een industrieel interieur? Dan past een betonnen of metalen lampenvoet uitstekend bij dit type interieur. Terwijl een kunststoffen lampenvoet weer zeer geschikt is voor een modern interieur. Voor een landelijke stijl is de houten lampenvoet een materiaal wat veel wordt toegepast.

Robuuste stenen lampenvoet

Een stenen lampenvoet is perfect te combineren met onder andere een industrieel interieur. Een stenen lampenvoet is tijdloos en heeft de eigenschappen om een industriële omgeving natuurlijk te maken. Kortom, een prachtige lampenvoet die geschikt is voor vrijwel elk interieur. Daarom biedt Barco Lichttotaal ook een zeer uitgebreid assortiment stenen lampenvoeten aan. De kleuren uit ons assortiment zijn uiteenlopend van betonlook grijs tot olijf zwart.

Bestel uw lampenkappen en -voeten online bij Barco Lichttotaal

In onze webshop bestelt u snel en eenvoudig uw lampenkappen en -voeten. Is uw aankoop niet helemaal naar wens? Dan kunt u het product aan ons retour sturen of omruilen voor een ander product. Bij aankopen vanaf € 40,- zijn de verzendkosten ook nog eens gratis!

Wilt u de lampenkappen en -voeten eerst komen bekijken? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom!

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over lampenkappen en -voeten? Dan kunt u contact opnemen via de onderstaande button of kunt u gebruik maken van de chatfunctie linksonder op de pagina.

Bel onsVANAF PRIJS: TOT PRIJS: