Barco

Notarislamp (4 producten)

€ 139,50
Artikelnr: 42858
Bankierslamp / Notarislamp brons met groen
Bankierslamp / Notarislamp brons met groen
€ 54,50
Artikelnr: 41750
 Bankierslamp / Notarislamp messing met groen
Bankierslamp / Notarislamp messing met groen
€ 74,50
Artikelnr: 41913
Bankierslamp / Notarislamp messing met wit
Bankierslamp / Notarislamp messing met wit
€ 89,50
Artikelnr: 42093
Bankierslamp / Notarislamp messing met wit
Bankierslamp / Notarislamp messing met wit

Notarislamp voor functionele bureau verlichting

Bent u op zoek naar een notarislamp? Wij hebben een uitgebreid assortiment waaronder de klassieke groene notarislamp met bronzen voet maar ook een elegante variant in het wit.

Notarislamp in wit glas met moderne RVS voet en draaidimmer

Barco Lichttotaal heeft een moderne notarislamp in het assortiment, uitgevoerd in wit glas en voorzien van een rvs voet. Een echte eyecatcher op uw bureau en uit voorraad leverbaar. De notarislamp wordt geleverd exclusief lichtbron, de lamp is geschikt voor maximaal 60 watt e 27 gloeilampen. De notarislamp is eenvoudig te dimmen, er zit namelijk een sierlijke draaidimmer op het armatuur.

De glazen kap is draaibaar, zowel naar voren als naar achteren. Deze klassieke notarislamp is voorzien van een witte glazen kap en is bijzonder geschikt als werklicht en leeslamp op het bureau.
Uiteraard misstaat deze prachtige witte notarislamp met rvs voet ook niet op een bijzettafel of salontafel. De bureaulamp in notarisstijl heeft een hoogte van 38 cm, de voet is 19 cm breed en 12 cm lang en past dus eenvoudig op ieder bureau.

Klassieke groene notarislamp met bronzen voet

Deze notarislamp is uitgevoerd in prachtig groen glas en heeft een bronzen voet.
De bureaulamp is geschikt voor maximaal 60 watt e 27 lampen maar niet geschikt voor LED verlichting. De notarislamp heeft een draaidimmer op het armatuur en is heel gemakkelijk te dimmen. De appelgroene glazen lampenkap is eenvoudig draaibaar. In deze kleurstelling van groen en brons heeft de notarislamp een klassieke uitstraling, het doet denken aan de oude bureaulampen die veel in de vorige eeuw werden gebruikt op notariskantoren, vandaar de naam notarislamp.

Bekijk deze klassieker!

Witte notarislamp met elegante en luxe gouden voet

Een klassiek notarislamp, ook met een prachtige witte glazen kap maar voorzien van een gouden chique voet. De overige specificaties zijn hetzelfde als onze andere notarislampen in wit met rvs en groen met brons. Ook deze notarislamp heeft een draaidimmer op het armatuur. De gouden voet geeft een luxe en rijke uitstraling aan de lamp, zowel geschikt in een klassiek als modern interieur.

U kunt onze notarislampen in onze winkel in Emmen bezichtigen, wij adviseren u graag.

Bekijk alle tafellampen

Barco Lichttotaal, 1.200 m2 winkel vol verlichting in Emmen

Barco Lichttotaal heeft haar 1200 m2 grote winkel, vol verlichting, gevestigd op het industrieterrein in Emmen aan de Nijbracht 62.

Meer dan 30 jaar ervaring garandeert dat u bij Barco aan het juiste adres bent voor al uw verlichtingsplannen. Of het nou voor privé of zakelijk is, u kunt met alle vragen wat betreft
lichtadvies bij ons terecht.
wij hebben een ervaren en kundige elektricien in dienst die de lampen bij u thuis kan installeren, wanneer u dit wenst.

Advies gewenst over onze notarislampen?

Wilt u meer informatie over onze collectie notarislampen? Of de lampen in het echt bezichtigen?
U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel aan de Nijbracht 62 in Emmen, hier kunt u onze ruime assortiment lampen bewonderen. Online bestellen kan ook natuurlijk.
Wenst u meer info via email, ga dan naar het contactformulier.